Over Neon Designs

Neon Designs - een gespecialiseerd neon-bedrijf met persoonlijke aandacht voor al uw neon projecten. Wij leveren uitsluitend neon van een hoogstaande kwaliteit, werken uitsluitend met vakmensen, hebben een landelijke dekking en leveren uiteraard geheel vrijblijvend advies op maat.

Over ons

Topkwaliteit van professionals

Omdat gezien worden de kunst is, gaan wij graag samen met u de uitdaging aan om uw bedrijf de uitstraling te geven die u zoekt. De mogelijkheden en toepassingen zijn onbeperkt, maar onze creaties uniek.

Door de kennis en inzet van uitsluitend vakmensen met jarenlange ervaring in de lichtreclame branche c.q. glasblaaskunst, bent u bij ons verzekerd van een volledig naar uw wens gefabriceerde neon of lichtreclame. Van ontwerp op papier of idee in uw hoofd tot volledige neonreclame of neon installatie aan uw gevel!

Over ons

Een team van specialisten

Omdat iedereen binnen Neon Designs een passie voor het product neon heeft (en we gezamenlijk meer als 50 jaar ervaring in het vak hebben) is het voor ons niet moeilijk om u 100% inzet en kwaliteit te waarborgen. We zijn dagelijks met iets bezig wat we nog steeds fascinerend en mooi vinden, en vinden het geweldig om dit met u te mogen delen.

Ook bij de montage van uw neon/LED installatie en afwerking op locatie word door ons op elk klein detail gelet zodat wij u na de montage van uw neonreclame achterlaten met een 100% tevreden gevoel. Daar doen we het voor. Wij hebben u natuurlijk graag als referentie.

Zie ook: